U zavisnosti od toga koju popularnu društvenu mrežu ili aplikaciju za razgovore i dopisivanje najčešće koristite, izaberite odgovarajući pripejd dodatak i uživajte u svakodnevnoj komunikaciji po povoljnim cenama.

Na raspolaganju vam je pet promo pripejd dodataka: Facebook, Twitter, Viber, WhatsApp i kombinovani Instagram, Facebook i Twitter dodatak.

Naknada za izabrani pripejd dodatak uključuje 30 dana neograničenog pristupa društvenoj mreži ili aplikaciji za koju ste se opredelili.  

Naziv dodatkaCena
Facebook dodatak 0,55 €
Twitter dodatak0,55 €
Viber dodatak0,79 €
WhatsApp dodatak0,79 €
Instagram, Facebook i Twitter2,39 €

Promotivni pripejd dodaci za povoljniji pristup popularnim društvenim mrežama i aplikacijama namenjeni su korisnicima tarife Moj pripejd tarife. 

Aktivacija

Pripejd dodatak za korišćenje vaše omiljene društvene mreže ili aplikacije za razgovore i dopisivanje možete da aktivirate putem aplikacije mts centar (opcija Ponuda za tebe/ Društvene mreže), mts vodiča (*100#), u glavnom meniju, u okviru opcije Društvene mreže ili slanjem SMS poruke na broj 687 sa tekstom:

  • FB za aktivaciju Facebook dodatka
  • TW za aktivaciju Twitter dodatka
  • VB za aktivaciju Viber dodatka
  • WA za aktivaciju WhatsApp dodatka
  • DM za aktivaciju Instagram, Facebook i Twitter kombinovanog dodatka

Dodatak koji ste aktivirali traje 30 dana i omogućava vam da u tom periodu, sa vašeg mobilnog telefona, pristupate izabranoj društvenoj mreži ili aplikaciji bez dodatnih troškova. U zavisnosti od izabranog dodatka, neograničen pristup vam je omogućen putem mobilnih portala, odnosno, putem Instagram, Facebook, Twitter, Viber ili WhatsApp mobilnih aplikacija. Pristup eksternim sajtovima, fotografijama i video materijalima naplaćuje se po cenovniku koji važi za vašu tarifu.

Ukoliko, nakon isteka 30 dana, želite da nastavite sa korišćenjem izabranog dodatka, ne morate da vršite ponovnu aktivaciju. Potrebno je samo da imate dovoljno kredita na pripejd računu i dodatak će vam biti automatski aktiviran.

Možete da aktivirate samo jedan od raspoloživih dodataka. Ukoliko, u toku perioda trajanja aktiviranog dodatka želite da aktivirate neki drugi ponuđeni dodatak, to možete učiniti, s tim što aktivacijom novog dodatka prestaje važenje dodatka koji ste prvobitno aktivirali.

Ukoliko ste ranije aktivirali promociju Besplatan Facebook i Twitter do kraja 2015. godine, pripejd dodatke za društvene mreže i aplikacije možete da aktivirate tek nakon isteka pomenute promocije.

Deaktivacija

Naravno, u svakom trenutku možete da izvršite deaktivaciju izabranog dodataka putem aplikacije mts centar (opcija Ponuda za tebe/ Društvene mreže/Odjava ), mts vodiča (*100#), izborom opcije Društvene mreže/Odjava ili slanjem SMS poruke na 687 sa tekstom:

  • STOPFB za deaktivaciju Facebook dodatka
  • STOPTW za deaktivaciju Twitter dodatka
  • STOPVB za deaktivaciju Viber dodatka
  • STOPWA za deaktivaciju WhatsApp dodatka
  • STOPDM za deaktivaciju kombinovanog Instagram, Facebook i Twitter dodatak

Promocija traje do 17. novembra  2017. godine.