12 reči

Serija 12 reči je kriminalistička drama o advokaturi u mreži organizovanog kriminala i sudstva, osvojila je srca mnogih gledalaca.
Druga sezona ove serije težište radnje prebacuje sa advokature na tužilaštvo.

Na koji način mladi advokat Miloš Ivanović pokušava da sredi svoj život nakon događaja koji su obeležili prvu sezonu saznaćete u narednih 12 uzbudljivih epizoda ove krimi- drame.

Slučaj Čečerina koji je bio njegov prvi veliki slučaj je zatvoren svedočenjem zaštićenog svedoka Vlahovića. Robert, haker zadužen za pranje para kriptovalutama klana Čečerina, je pobegao iz zatvora u Kinu. Sara je dobila posao u Tužilaštvu, veza nje i Miloša je obnovljena, Milošu umire otac. Tomislav Grubor, za koga je Miloš radio, uhapšen je na osnovu dokaza koje je dostavio Miloš.

Kada Žarko Čečerin pobegne iz zatvora, i učini Miloša svojim taocem nateraće glavnog junaka da otkrije nove istine o sebi i svetu u kojem živi. Milošev sudar sa Tužilaštvom okreće ga advokatskoj sivoj zoni i poziciji protiv establišmenta; on više nije buntovnik bez razloga, nezreli klinac, već advokat na ivici zakona.

U glavnima ulogama gledaćete Viktora Savića, Duška Radovića, Nikolu Pejakovića, Nebojšu Milovanovića i Ivanu Vuković.