Još povoljnija postpejd tarifa! Pronađite u postpejd vodiču (*797#) dodatke za društvene mreže i aplikacije, aktivirajte dodatak koji vam odgovara i opušteno koristite Viber, Facebook, Instagram, WhatsApp, Twitter, YouTube ili Twitch.

Na raspolaganju su vam tri postpejd dodatka: dodatak Viber, kombinovani dodatak Facebook, Instagram, WhatsApp i Twitter, i kombinovani dodatak YouTube i Twitch, uz koje možete da uživate u komunikaciji sa porodicom i prijateljima.

Naziv dodatkaSaobraćajCena
ViberNeograničeno0,78 €
Facebook, Instagram, WhatsApp i TwitterNeograničeno2,35 €
YouTube i Twitch10 GB5,50 €

Postpejd dodatke za društvene mreže i aplikacije mogu da aktiviraju korisnici:

  • tarifa S, M, L, XL, XXL, MEGA.
  • korisnici postpejd tarife u okviru Box paketa.

Aktivacija

Postpejd dodatke za korišćenje omiljene društvene mreže i aplikacije za razgovore i dopisivanje možete lako i jednostavno da aktivirate slanjem SMS poruke na broj 7888 sa tekstom:

  • VB za aktivaciju Viber dodatka
  • DM za aktivaciju Facebook, Instagram, WhatsApp i Twitter dodatka
  • YT za aktivaciju YouTube i Twitch dodatka

Dodatak koji ste aktivirali traje od trenutka aktivacije do kraja tekućeg meseca i omogućava vam da u tom periodu, sa vašeg mobilnog uređaja, pristupate izabranoj društvenoj mreži ili aplikaciji bez dodatnih troškova. Neograničen pristup vam je omogućen putem mobilnih portala, odnosno, putem Instagram, Facebook, Twitter, Viber, WhatsApp, YouTube i Twitch mobilnih aplikacija. Pristup svim eksternim sadržajima u okviru aplikacija Viber, Facebook, Instagram, WhatsApp, Twitter, YouTube i Twitch nije obuhvaćen ovim benefitom i naplaćuje se po standardnom cenovniku kada potrošite internet saobraćaj iz mesečne naknade.

Naplata aktiviranog dodatka se vrši u punom iznosu, bez obzira na dan aktivacije. Aktivirani dodatak Viber, Facebook, Instagram, WhatsApp i Twitter, ili YouTube i Twitch se automatski obnavlja svakog meseca, sve dok ga ne odjavite od automatske obnove.

Ukoliko želite, možete da aktivirate sva tri dodatka istovremeno.

Dodatak YouTube i Twitch, koji sadrži 10 GB interneta, možete da aktivirate neograničeni broj puta, s tim što se automatski obnavlja samo jedan dodatak u narednom mesecu.

Deaktivacija

U svakom trenutku možete da izvršite odjavu izabranog dodataka za društvene mreže i aplikacije slanjem SMS poruke na broj 7888 sa tekstom:

  • STOPVB za odjavu Viber dodatka
  • STOPDM za odjavu Facebook, Instagram, WhatsApp i Twitter dodatka
  • STOPYT za odjavu YouTube i Twitch dodatka.

Dodatak koji ste odjavili biće vam deaktiviran na kraju meseca.

Ukoliko imate aktiviran dodatak YouTube i Twitch, redosled trošenja internet saobraćaja za korišćenje aplikacija YouTube i Twitch je sledeći: prvo se troši internet saobraćaj koji ste dobili aktivacijom dodatka, a zatim internet saobraćaj koji vam je uključen u mesečnu naknadu za izabranu postpejd tarifu.

Nepotrošeni internet saobraćaj za pristup aplikacijama YouTube i Twitch ne prenosi se u naredni mesec.