Bez obzira na to gde se nalazite, u mts postpejd vodiču *797# na vašem telefonu možete da proverite stanje na vašem postpejd računu, pogledate prethodne račune, dopunite pripejd kredit sa vašeg postpejd računa, aktivirate povoljne tarifne i roming dodatke ili dodatne usluge, ali i da pratite vesti, najnovije sportske rezultate i druge brojne korisne informacije i zanimljive sadržaje.

Da biste pristupili mts postpejd vodiču dovoljno je da pozovete *797# , nakon čega će se na ekranu vašeg mobilnog telefona pojaviti opcije:

STANJE RAČUNAProverite trenutno stanje na vašem postpejd računu, pogledajte prethodne postpejd račune, stanje vezano za aktivirane tarifne dodatke, dodeljene bonuse, potrošnju u romingu i sl.
INTERNETKupite dodatke za pristup najpopularnijim društvenim mrežama i aplikacijama (Viber; Facebook, Instagram, WhatsApp i Twitter; YouTube i Twitch). Takođe, možete da kupite i tarifne dodatke za surfovanje po internetu po maksimalnoj brzini (150 MB, 500 MB, 3 GB i 10GB). Dodaci imaju automatsku obnovu na mesečnom nivou.
ROMINGKupite roming paket (m:tel roming, Evropa, Internet) i uštedite prilikom posete omiljenoj roming destinaciji.
OSTALI DODACIKupite tarifne dodatke za povoljne razgovore (minute za sve mreže, minute i poruke ka najdražem broju), SMS poruke, za povoljne međunarodne razgovore prema fiksnim i mobilnim mrežama.
PRIPEJD DOPUNAOdaberite automatsko dopunjavanje pripejd kredita na svakih 15 dana, određenog datuma u mesecu ili kada je na pripejd računu manje od 1€- plaćanje putem računa. U okviru ove opcije možete da izvršite i dopunu pripejd kredita sa platne kartice , kao i da kupite promotivni pripejd paket (50% niže cene minuta, uspostave veze, SMS i MMS poruka i internet saobraćaja u Srbiji) za bilo koji mts pripejd broj, zaduživanjem vašeg postpejd računa.
PODEŠAVANJAOpcija za podešavanje telefona.
ZABAVAPratite raznovrsne i interesantne sadržaje. Odaberite SMS fun, Vesti, Sport, Tekstove pesama, Quick chat ili opciju Informacije.