10 Najgledanijih HBO MAX Filmova

Sa toliko sjajnog sadržaja na HBO MAX-u, ponekad može biti teško odlučiti se koji film ili seriju izabrati kako bi upotpuniti veče kod kuće.

Zato smo mi danas tu da vam prikažemo 10 trenutno najgledanijih filmova na HOB MAX-u koje bi trebalo da pogledate ukoliko već niste.

Po mišljenjima mnogih ljudi širom sveta, lista filmova u nastavku teksta je fokusirana na najbolje filmove koje možete gledati na ovom programu

Dakle, pronađite udobno mesto, nabavite osveženje i grickalice i upustite se u ovaj vodič kroz neverovatna filmska otkrića!

hbo max filmovi - hbo filmovi - hbo mac

Najbolji HBO MAX filmovi u 2023

Od blokbastera prepunih akcije do drama koje izazivaju razmišljanje, HBO MAX ima ponešto za svakog ljubitelja filma.

O ukusima žanrova ne treba raspravljati, pa je izbor najboljeg filma vrlo individualna stvar. Ali po mišljenju mnogih, ovo je lista najboljih filmova na HBO MAX-u:

  1. After Earth
  2. The Batman
  3. Dune
  4. Shazam 
  5. Bad Teacher
  6. The Meg
  7. Black Adam 
  8. Don’t Worry Darling
  9. The Suicide Squad 
  10. Elvis

Pogledaj i našu listu najboljih domaćih filmova.

1. After Earth (2013)

After Earth (Posle Zemlje) je američki postapokaliptični akcioni film iz 2013. koji možete gledati na HBO MAX-u. 

Prikazuje futuristički ambijent, 1.000 godina u budućnosti, gde je čovečanstvo pobeglo na novu planetu nakon što je Zemlja doživela tešku ekološku katastrofu. 

after earth - najgledaniji hbo filmovi

Priča prati putovanje oca i sina u opasnu divljinu, prepunu smrtonosnih stvorenja i opasnosti po život, dok traže način da signaliziraju pomoć i pobegnu od opasnosti novog sveta. 

Sa zadivljujućim vizuelnim prikazima i ubedljivom pričom, After Earth je očaravajuća naučno-fantastična avantura koja će držati pažnju gledaoca tokom celog filma. 

2. The Batman (2022)

Novi Betmen je dugo očekivani film iz 2022. godine koji se već uveliko emituje na HBO MAX-u.

betmen 2022

Film istražuje mračniju stranu Gotama dok sadistički serijski ubica počinje da cilja na ključne političke ličnosti. 

Kako ubistva eskaliraju, Betmen je primoran da preispita sve što zna o svom gradu i umešanosti svoje porodice u korupciju koja ga prožima. 

Sa talentovanom glumačkom postavom i zadivljujućom pričom, Betmen obećava da će biti zanimljivo i intenzivno iskustvo gledanja za obožavaoce ovog superheroja.

3. Dune (2021)

Smešten u budućnosti, film “Dune” prati priču o plemićkoj porodici u centru galaktičkog sukoba oko kontrole nad najvrednijom supstancom u univerzumu. 

dune - najgledaniji filmovi hbo max

Kako se događaji razvijaju, porodičnog naslednika, koga igra Timothée Chalamet, sve više muče vizije mračne i opasne budućnosti. 

Film se može pohvaliti izuzetnom glumačkom postavom, zadivljujućim vizuelnim prikazima i zamršenom pričom koja će sigurno očarati gledaoce.

Za sve koji vole epske naučno-fantastične avanture, Dune na HBO MAX-u se ne sme propustiti.

4. Shazam (2019)

Shazam na HBO MAX-u je uzbudljiv film o superherojima koji prati putovanje mladog tinejdžera po imenu Bili, koji stiče moć da se transformiše u superheroja po imenu Šazam. 

shazam hbo max- hbo filmovi - superjunaci

Dok uči da upravlja svojim novim sposobnostima, ubrzo otkriva da nije sam u svojim novootkrivenim moćima. 

Šazam mora da iskoristi svoju pamet i moć da zaštiti svoje najmilije i savlada opasnog Dr Tadeus Sivana koji je prigrlio zlo u svojoj potrazi za moći. 

Ukoliko ste u potrazi za filmom koji je pun akcije i avantura, a pritom ste ljubitelj superheroja, Shazam je film koji ne smete propustiti. 

5. Bad Teacher (2011)

Jedan od najgledanijih HBO filmova je “Loš nastavnik” koji prikazuje Elizabeth Halsey, nastavnicu srednje škole koja je sve samo ne strastvena i profesionalna u svom poslu. 

bad teacher - filmovi na hbo max

Njen primarni cilj je da zaradi dovoljno novca da priušti za estetske korekcije svog tela nakon što je njen verenik ostavlja. 

Uprkos negativnom prikazu nastavničke profesije, ovaj film je prava poslastica za one koji vole komedije koje će vam sigurno držati pažnju od početka do kraja.

6. The Meg (2018)

Naučno-fantastični horor film „The Meg” prikazuje tim veštih naučnika koji se upušta u neverovatne dubine Marijanskog rova, najdubljeg dela okeana. 

Ova grupa istraživača susreće se sa Megalodonom, praistorijskom vrstom ajkula za koju se smatra da je izumrla više od dva miliona godina. 

the meg - ajkula

Ogromna veličina i moć ajkule Meg predstavljaju pretnju ne samo za naučnike već i za ceo okeanski ekosistem. 

Dok je fokus filma na susretu sa ovim stvorenjem, on takođe baca svetlo na važnost očuvanja mora i okeana. 

Uprkos uzbudljivoj radnji usredsređenoj na Megalodon, film donosi i dublju poruku o našoj odgovornosti da zaštitimo svet prirode.

7. Black Adam (2022)

Dugo očekivani film Black Adam je konačno dostupan za gledanje na HBO MAX-u

black adam - hbo filmovi

Priča o ovom moćnom liku datira skoro 5.000 godina kada su mu bogovi drevnog Egipta dodelili božanske sposobnosti. 

Međutim, njegova moć se pokazala kao mač sa dve oštrice, jer je brzo bio zatvoren zbog svog destruktivnog i nepredvidivog ponašanja. 

Sada oslobođen iz svoje grobnice, vratio se da traži pravdu na svoj način, donoseći svoju jedinstvenu perspektivu modernom svetu.

8. Don’t Worry Darling (2022)

“Don’t Worry Darling” je dugometražni film na HBO MAX-u koji će sigurno očarati publiku svojom intrigantnom radnjom. 

Smeštena u pedesete godine prošlog veka, priča prati domaćicu koja živi sa suprugom u eksperimentalnoj zajednici koja je praktično utopijska. 

dont worry darling

Međutim, kako se zaplet zgušnjava, ona postaje sve sumnjičavija prema društvu svog supruga, koje je obavijeno glamurom. 

Kako se priča odvija, postaje jasno da kompanija možda krije uznemirujuće tajne, a domaćica se uvlači u opasnu mrežu intriga

Ovaj HBO film obećava da će ostaviti gledaoce u neizvesnosti, željno čekajući da vide šta će se dalje desiti.

9. The Suicide Squad (2021)

Još jedan u nizu popularnih HBO filmova je “The Suicide Squad” koji prikazuje tim superzlikovaca koji su odabrani za strogo tajnu misiju koja ih vodi na udaljeno ostrvo Korto Malteze. 

odred samoubica - suicide squad - hbo filmovi

Ova kolekcija ludih kontradiktora, uključujući Harley Quinn, Bloodsport, i Peacemaker, primorana je da radi za Task Force X, čiji je cilj svrgavanje nemilosrdnog diktatora. 

Film “Odred samoubica” obećava da će biti avantura puna akcije, neizvesnosti i uzbuđenja dok se naši antiheroji probijaju kroz mnoštvo opasnih neprijatelja. 

10. Elvis (2022)

HBO MAX je premijerno prikazao biografski film o legendarnoj ikoni rokenrola, Elvisu Prisliju

Film istražuje senzacionalne životne događaje američke muzičke ikone, od njegovog detinjstva do uspona u vidu globalne slave kao pevača, glumca i filmske zvezde 1950-ih. 

elvis - hbo max filmovi - najgledaniji filmovi na hbo max

Ovaj HBO film ulazi duboko u Elvisov složen odnos sa menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom, koji je odigrao vitalnu ulogu u oblikovanju njegove karijere. 

Film Elvis je obavezan za ljubitelja muzike i svih koji žele uvid u život jednog od najuticajnijih umetnika svih vremena.

Zaključak

Bilo da se radi o ljubavnim, komedijama, dramskim ili horor filmovima – HBO MAX ima ponešto za svakoga. 

I sve to možete imati na raspolaganju uz MTS DOO!

Pogledaj našu listu najgledanijih HBO serija ovde.

MTS DOO u svojoj širokoj ponudi pruža i uslugu HBO Max video kluba sa više od 4.000 sati programskih sadržaja, koje možete da gledate bilo kada, bilo gde i koliko god puta želite. 

Dovoljno je samo da imate aktiviran TV paket HBO+ i sadržaje iz HBO Max video kluba možete da gledate kada god to poželite, bez dodatne naknade.

Dakle, ukoliko želite da Vam najgledaniji svetski poznati filmovi i serije budu uvek dostupni, budite slobodni da nas kontaktirate i izaberete TV paket po vašoj meri