Predstavljamo Vam IRIS TV

Sa zadovoljstvom Vam predstavljam Iris TV, Vašu novu televiziju modernog dizajna i unapređenih funkcija, i tokom ovog meseca će zameniti Vaš dosadašnji TV interfejs novim, savremenijim, sa novim opcijama i novim pristupom gledanju televizije.

Iris TV Vam donosi nove opcije: preporuka programa, slika u slici, a unapređuje i postojeće usluge: gledanje sadržaja unazad i do 30 dana, video kulub, itd.

Obaveštenje o izmenama u okviru zona u međunarodnom saobraćaju

Obaveštavamo korisnike da će od 29. decembra 2020. doći do izmena u okviru zona i formiranja jedinstvenog cenovnika u međunarodnom saobraćaju mobilne telefonije koji važi za nove i postojeće korisnike svih pripejd, postpejd tarifa i tarife Kontrola troškova. Od navedenog datuma smanjuje se broj zona u međunarodnom saobraćaju sa sedam na četiri zone, tako da se zone I, II i III spajaju u zonu I, a zone IV i V se spajaju u zonu II. Zona VI postaje zona III, dok zona 0 ostaje nepromenjena.

Od 29. decembra 2020. cena minuta poziva ka zoni 0 iznosiće 0,14 EUR; ka zoni I – 0,38 EUR; ka zoni II – 0,85 EUR; ka zoni III – 4,72 EUR. Cena uspostave veze i obračunski interval neće se menjati.

Navedene izmene ne odnose se na fiksnu telefoniju.

Spisak zemalja po novim zonama

MTS d.o.o Kosovska Mitrovica donirao pet hiljada evra za izgradnju dnevnog centra “Podrži me” , 26. juna polaganje kamena temeljca

Humanitarnu akciju Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji podržalo je MTS d.o.o Kosovska Mitrovica, što je prvo preduzeće ili kompanija sa Kosova i Metohije i Srbije koje je podržalo ovaj humani projekat izgradnje prvog dnevnog centra ovakve vrste za više od 130 dece i mladih sa poteškoćama u razvoju iz Udruženja roditelja „Podrži me” Kosovska Mitrovica.

Kompanija MTS d.o.o Kosovska Mitrovica doniralo je 5.000 evra za izgradnju ovog centra i tako se pridružilo Odboru i do sad 15 lokalnih zajednica, više preduzeća i humanih građana Republike Srpske.

U razgovoru sa rukovodiocem MTS d.o.o Zoranom Milojevićem istaknuto je da to neće biti sve. “Imamo obećanje da će do kraja ove godine biti bar još toliko. Sa ovom donacijom, juče opštine Šamac od 4.000 KM i danas grada Doboja sa 5.000 KM , te Prosvetnog Srpskog i kulturnog društva “Prosveta iz Brčkog od 4.000 KM humanošću Republike Srpske a sad i MTS d.o.o sakupljeno je od 01.decembra 2018.godine oko 140.000 KM, što je preko 70.000 evra. Od tih sredstava zemljište za izgradnju je 35.000 evra, ostatak za čišćenje gradilišta, izradu projekta, potpornog zida i početak gradnje oko 35.000 evra” saopšteno je iz Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji Banja Luka.

Ukupna vrednost projekta do useljenja sa zemljištem je 280.000 evra. Do sada je obezbeđena četvrtina i početak gradnje planiran je za 26. jun svečanim polaganjem kamena temeljca u Kosovskoj Mitrovici.

Povodom ovog projekta i ukupne saradnje 21.juna planiran je sastanak u Beogradu sa direktorom Kancelarije za Kosovo i Metohiju Markom Đurićem. Iz Odbora ističu da veruju da će im pomoći.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Obaveštenje o izmenama u romingu

Obaveštavamo korisnike da će od 22. aprila 2019. godine doći do izmena koje se odnose na Evropa postpejd roming tarifne dodatke. Od navedenog datuma cena za Evropa 10 roming dodatak umesto 5.43 € iznosiće 4.64 €, za Evropa 20 roming dodatak umesto 15.66 € iznosiće 11.72 €, dok će cena za Evropa 50 roming dodatak umesto 31.39 € iznositi 23.52 €.

Takođe, od navedenog datuma više neće biti u ponudi Evropa roming tarifni dodaci 10 MB na 30 dana i 100 MB na 10 dana.