Galaxy AI je stigao!

Nova Samsung Galaxy S24 serija ti otvara vrata potpuno novog sveta kreativnosti, produktivnosti i mogućnosti.

Naizgled, kao i “svaki novi model” iz kolekcije novih telefona kompanije Samsung, prepoznatljivog oblika i dizajna.

Serija S24 donosi veći ekran, jaču bateriju i snažniji procesor, a odlikuje ga i najveća rezolucija koja postoji kod Galaxy uređaja.

Dolazi u 4 pažljivo birane boje, inspirisane mineralima naše planete. Sa idejom da dočaraju snage i lepote prirode, svaka boja nosi naziv određenog elementa: kobalt ljubičasta, ćilibarno žuta, oniks crna i mermerno siva.

Revolucija koju zapravo donosi ova serija jeste implementiran Galaxy AI alat koji ovaj telefon čini inteligentnim. Neke od funkcija koje će vas oduševiti jesu ispisivanje teksta u realnom vremenu, reviziju napisanog teksta zasnovanu na različitim tonovima i scenarijima, kao i pametno sumiranje sadržaja dokumenata. Dve najupečatljivije svakako su označavanje objekta na ekranu kako bi se izvršila automatska pretraga o njemu, i druga AI photo editor kojim možete bez puno muke, jednim klikom ukloniti objekat sa slike.

O kameri ne moramo mnogo reći, u to ćete se i sami uveriti – 50MP i visoka rezolucija koja te neće razočarati. AI ISP vam omogućava da i noću snimite svetle, živopisne i jasne fotografije, a sa AI Zoom-om možete snimiti i slikati mnogo jasnije sa još veće udaljenosti nego pre. Sa serijom S24 nemate izgovor za lošu fotografiju.

Slikano Samsung Galaxy S24

Ovom serijom telefona, Samsung postavlja nove standarde u performansama, pružajući vam neviđene mogućnosti i intuitivnost u svakodnevnom korišćenju.

Uskoro u našoj ponudi